College of Europe: Sista dagen att ansöka till livsförändrande europastudier

College of Europe: Sista dagen att ansöka till livsförändrande europastudier

College of Europe: Sista dagen att ansöka till livsförändrande europastudierIdag, den 16 januari 2024, är sista dagen att söka till europastudier i det prestigefyllda College of Europe. Den världsberömda institutionen som är dedikerad till forskarutbildning och utbildning i europeiska angelägenheter grundades 1949 av ledande européer, såsom Salvador de Madariaga, Winston Churchill, Paul Henri Spaak och Alcide de Gasperi. Idag erbjuder College of Europe en unik och transformerande upplevelse med fördjupande studier i hjärtat av Europas politiska och intellektuella landskap.

Med campus i Brygge, Belgien och Natolin, Polen välkomnar College of Europe studenter från över 50 länder att delta i ett rigoröst och stimulerande program som förbereder dem för karriärer inom europeiska institutioner, nationella förvaltningar, internationella organisationer och akademi.

Colleges “College Formula” säkerställer en verkligt europeisk livsupplevelse, eftersom studenter bor och arbetar tillsammans i tio månader, vilket främjar en levande och mångfaldig gemenskap. Programmet betonar tvärvetenskap och bygger på expertis från ledande akademiker och praktiker från hela världen.

Ansök till europastudier

Om du brinner för europeiska angelägenheter och angelägen om att göra en positiv inverkan på framtiden för vår kontinent, är College of Europe den perfekta platsen att ge dig ut på en livsförändrande resa. Missa inte denna enastående möjlighet – ansök idag, imorgon är det för sent! application instructions

Europatrender News

Är Du en matentusiast? Om ja, så är detta communityt för dig!Skapa blogg poster, diskutera på forumet, skapa interaktiva böcker om matkultur och välmående.

Öppnar i ny tab

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *